Médical  >  Covid-19: Mechelen houdt open prikdag met Johnson-vaccin

Cette page contient un article indisponible dans votre langue


Covid-19: Mechelen houdt open prikdag met Johnson-vaccin

MECHELEN 20/07 - 18-plussers uit Mechelen en Sint-Katelijne-Waver die nog geen ander vaccin kregen toegediend, kunnen zich op zaterdag 24 juli zonder afspraak aanmelden aan het vaccinatiecentrum in de Nekkerhal voor een vaccinatie met Johnson&Johnson.

Geïnteresseerden kunnen zich komende zaterdag tussen 11u en 15u aandienen aan het vaccinatiecentrum, reservatie is niet nodig. Voorwaarde voor de vaccinatie is dat er nog geen ander vaccin werd toegediend, ook mensen die een afspraak hebben om later hun eerste prik te krijgen zijn welkom. Het aanbod geldt voor alle meerderjarige inwoners van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver. Het vaccinatiecentrum beschikt over 1.200 dosissen van het Johnson-vaccin, waarvan slechts één dosis nodig is voor een volledige bescherming tegen het coronavirus .
 
Tijdens de open prikdag op 24 juli zal het geheel ook nog wat extra opgefleurd worden met randanimatie. Op de parking van de Nekkerhal zal de bakfietsdj voor sfeer zorgen, bovendien zullen de wachtenden ook op aangepast entertainment kunnen rekenen. De vrijwilligers van het vaccinatiecentrum, die al maandenlang het beste van zichzelf geven, zullen komende zaterdag kunnen genieten van een paar leuke extra's. Zij worden in de bloemetjes gezet met onder meer de aanwezigheid van een foodtruck.
 
Het stadsbestuur van Mechelen en het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver roepen samen met de Eerstelijnszone Mechelen-Katelijne iedereen ook op om deze open prikdag zo breed mogelijk te communiceren en zijn/haar omgeving op de hoogte te brengen van het initiatief. Dat is immers van cruciaal belang met het oog op het halen van een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad.
 
Alle info over het vaccinatiecentrum is te vinden via https://www.eerstelijnszone.be/vaccinatie-elz-mechelen-katelijne.

CP Belga

Pour des raisons de sécurité, votre navigateur n'est pas compatible avec notre site

Nous vous conseillons l'utilisation d'un des navigateurs suivants: