Medisch  >  Covid-19: Dance-event in Brussel als test voor Covid Safe Ticket

Covid-19: Dance-event in Brussel als test voor Covid Safe Ticket

BRUSSEL 30/07 - Eventorganisator Hangar organiseert op 8 augustus in Brussel een event om de doeltreffendheid en de haalbaarheid van het Covid Safe Ticket of het Covid-certificaat te testen. Er worden 5.000 bezoekers toegelaten, zonder afstandsregels of mondmaskerplicht. Op het programma staat het Italiaanse duo "Tale of Us" met een drie uur durende dj-set.

Het event vindt plaats van 12 tot 22 uur op een nieuw openluchtpodium voor het Atomium. Hangar slaat daarvoor de handen in elkaar met Labyrinth Large en Kompass Klub. Doel van het evenement is de doeltreffendheid te testen van het Covid Safe Ticket, dat je die dag moet voorleggen via de app CovidSafeBE.
 
Het Covid Safe Ticket geldt vanaf 13 augustus om toegang te krijgen tot grote evenementen vanaf 1.500 bezoekers, waar de afstandsregels en mondmaskers niet meer gelden. Je moet via dat certificaat aantonen dat je al twee weken volledig gevaccineerd bent tegen corona, ofwel een negatieve PCR-test van de afgelopen 48 uur voorleggen of bewijzen dat je antilichamen hebt na een vroegere besmetting met COVID-19.
 
Naast headliner "Tale of Us" staan ook optredens van het Italiaanse duo "Agents Of Time", de Duitse dj/producer Kevin de Vries en de Franse producer Mooglie op het programma.

CP Belga

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: