Medisch  >  Beste confraters… (een brief van een niet-gevaccineerde collega*)

Beste confraters… (een brief van een niet-gevaccineerde collega*)

15/09 - Vandaag ga ik als bediende naar de verplichte jaarlijkse medische controle. Toen ik deze ochtend opstond, lag mijn maag precies in de knoop… ik weet dat ik de bliksems zal moeten afwenden, me zal moeten rechtvaardigen, argumenten opwerpen, zonder dat men zelfs naar mij zal luisteren. Omdat ik arts ben en me niet tegen covid-19 heb laten vaccineren.

Jullie begrijpen dus waarom ik anoniem wil blijven: ik wil daarnaast geen verwijten, wat zeg ik, persoonlijke aanvallen van jullie kant lezen. Ik wil niet beschuldigd worden van doodslag zoals ik hier al op deze webpagina's heb gelezen ("zij (de niet-gevaccineerden in het algemeen) zouden moeten kunnen worden beschuldigd van opzettelijke doodslag").

Voor mij was het een roeping om voor arts te gaan studeren. Ik beëindigde mijn studies met grote onderscheiding en drie kinderen. Van mijn ouders kreeg ik geen financiële steun en was ik op een beurs aangewezen. Ik deed geen beroep op sociale diensten, maar werkte hier en daar tijdens mijn opleiding.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: