Nieuws  >  COVID-19. Bat Out of Hell (Opinie Dr. G. Otte)

COVID-19. Bat Out of Hell (Opinie Dr. G. Otte)

Opinie

BRUSSEL 10/04 - “We moeten ons meer toespitsen op de stam van de coronavirussen. Die vormen een grote bedreiging voor de mensheid”. Het waren de gevleugelde woorden van Craig Wilens, viroloog van Yale University, hernomen in 2015 op basis van virologisch onderzoek door het team van Ralph Barick (University of North Carolina) (1). Terechte bedenking? Uiteraard !

Of je nu fan bent van Jim Steinman (Meat Loaf), dan wel een classicus liefhebber van de Griekse mythologie (In het toneelstuk "De vogels", 414 BC door Aristophanes, stijgt een vleermuis genaamd Chaerephon op uit de hades om het bloed van een, door Pisander geslachtofferde kameel, te drinken), of nog een liefhebber bent van Johann Strauss' operette "Die Fledermaus", of alle drie voorliefdes in jezelf verenigd weet, feit is dat de vleermuis in dit coronadrama een belangrijke rol speelt.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: