Nieuws  >  Reeks meest gelezen artikelen uit 2020 - Welk lastenboek voor ambulante geneeskunde? (opinie)

Reeks meest gelezen artikelen uit 2020 - Welk lastenboek voor ambulante geneeskunde? (opinie)

Opinie

BRUSSEL 31/12 - MediQuality publiceert een overzicht van de meest gelezen artikelen uit 2020. In deze reeks staat ook de getuigenis van dr. Eric Mertens.

BRUSSEL 25/06 - De coronacrisis heeft ons met de neus op de feiten geduwd: de gezondheidsautoriteiten hebben het op meerdere vlakken laten afweten, terwijl het medisch corps zich ten volle heeft ingezet, vaak zonder steun en zonder "te moeten". En morgen weer business as usual?

In onze peiling naar de praktijkvoering van gezondheidsverstrekkers tijdens de Covid-19-pandemie heeft een derde verklaard in direct contact te zijn gekomen met Covid-19-patiënten zonder dat toereikend beschermingsmateriaal droegen. Dat was met name het geval in ziekenhuizen, waar zich in het begin van de pandemie veel besmettingen hebben voorgedaan. Even onthutsend was het gebrek aan organisatie toen de screening werd doorgeschoven naar de eerstelijnszorg.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: