Nieuws  >  Verslag van een dag van een oude, gepensioneerde neus-keel-oorarts in … 2052 (Antwoord van Dr. Chantrain aan Dr. Lechien)

Verslag van een dag van een oude, gepensioneerde neus-keel-oorarts in … 2052 (Antwoord van Dr. Chantrain aan Dr. Lechien)

Opinie

BRUSSEL 14/10 - Donderdag, 18 april 2052. Zoals elke donderdag ben ik met mijn maten gaan golfen. Na het verlaten van ons exoskelet zijn we naar de bar van het clubhuis getrokken om mijn verjaardag te vieren. Ik word morgen 99 jaar. Zoals altijd hebben we enkele biertjes gedronken, gegeten met goede wijn en hebben we uiteraard onze geconnecteerde armbandjes overhandigd aan het personeel van het restaurant om te kunnen ontsnappen aan de op onze leeftijd verplichte constante medische controle.

Groot was dan ook mijn verrassing toen ik 's anderendaags, dus de dag van mijn verjaardag, in het woon-zorgcentrum waar ik verblijf, de "Vrolijke 20e eeuw", niet mijn oude vrienden zag opdagen, maar een ploeg EZ643.2-robots die me naar het grote ziekenhuis in Brussel hebben gebracht.

Ik zei nog dat ik me goed voelde, maar dat mocht niet baten. Mijn elektronische armband had een probleem gesignaleerd.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: