Nieuws  >  Met een krop in de keel feliciteerde ik mijn 88-jarige vader: “Jij bent straffer dan Trump!" (Deel 2)

Met een krop in de keel feliciteerde ik mijn 88-jarige vader: “Jij bent straffer dan Trump!" (Deel 2)

Opinie

BRUSSEL 29/10 - In het eerste deel van mijn opiniestuk werd beschreven hoe mijn 88-jarige vader Trump heeft verslagen in het gevecht met Sars-CoV-2. Bovendien werden in dit eerste deel een aantal artikels besproken die als basis dienden voor de keuze van de behandeling die ik mijn vader heb gegeven.

In dit deel zal meer in detail worden ingaan op mogelijke preventieve behandelingen, in afwachting van een efficiënt en veilig vaccin,  met als doel  Sars-CoV-2 te beletten onze samenleving in al zijn aspecten nog verder te ontwrichten.

Waarom is ambroxol een goede keuze als preventief middel ?

Een robuuste in vitro studie toont aan dat Ambroxol enerzijds de interactie bemoeilijkt tussen het Spike proteine van Sars-CoV-2 en de humane ACE2 receptor. Anderzijds induceert ambroxol de autofagie. Er zijn ondertussen klinische studies lopende, maar gezien de toestand actueel zo ernstig is, moet men soms een berekend risico nemen.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: