Nieuws  >  "Nu geen Kafka op zijn Belgisch: snel en massaal vaccineren is de opdracht"

"Nu geen Kafka op zijn Belgisch: snel en massaal vaccineren is de opdracht"

Opinie

BRUSSEL 06/01 – “De vaccins zijn er, en dat is vroeger dan verwacht! En de effectiviteit zit goed, zelfs beter dan verwacht, ook tegen het gemuteerde Britse virus. Wanneer gaan we de vaccins toedienen? Ik heb het antwoord: gisteren! Alles wat voorradig is, op één dag, en haast u een beetje.” Opinie van een specialist die zoals zoveel andere artsen, operationeel is gebleven tijdens de pandemie.

Nu zitten we met twijfelende virologen en politici. Wie had dat gedacht? De academische en politieke palavercultuur is een potentieel gevaar voor de volksgezondheid!

Hebben onze virologen schrik dat ze uit de picture gaan verdwijnen als de crisis onder controle is? Is er misschien eentje zijn tweede kinderboek aan het schrijven en aan het nadenken om onze groot- en kleinhandel, onze horeca, al onze kleine dienstverleners (kappers) met nieuwe maatregelen verder dood te knijpen?

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: