Nieuws  >  "Mijn vader overleefde corona dankzij ambroxol, maar stierf kort na zijn tweede Pfizerprik" (Deel 1 van 3)

"Mijn vader overleefde corona dankzij ambroxol, maar stierf kort na zijn tweede Pfizerprik" (Deel 1 van 3)

Opinie

BRUSSEL 29/09 - Prof. Marc Boone (MD, PhD) geeft in drie artikelen zijn visie over de Covid-19-vaccins. Zijn mRNA-vaccins veilig genoeg als ze repetitief gegeven worden? Is het vaccin de enige uitweg uit de pandemie? Dit is deel één van drie.

Laat het van bij de aanvang van dit opiniestuk duidelijk zijn dat ik als wetenschapper natuurlijk voorstander ben van vaccinatie als essentieel onderdeel van de bestrijding van infectieziektes. Wat betreft de Covid-19 vaccinaties heb ik echter na het overlijden van mijn vader twee bedenkingen naar aanleiding van enkele recente publicaties.

Twee bedenkingen

Eerst en vooral is er de vraag of de Covid-19 vaccinaties veilig genoeg zijn om (repetitief) te geven aan mensen met een onderliggende pathologie waar een overdreven getraind aangeboren immuunsysteem een causale rol speelt, zoals bij neuro-inflammatie en neurodegeneratie.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: