Nieuws  >  Verplichte vaccinatie: waarom nog langer talmen?

Verplichte vaccinatie: waarom nog langer talmen?

Opinie

BRUSSEL 13/01 - De discussie over een eventuele invoering van een veralgemeende vaccinatieplicht komt in een stroomversnelling. Eindelijk, zo zou je het wel kunnen stellen. De werkgroep corona-psychologen laat weten dat - om het in hun eigen bewoordingen te formuleren - ‘de voordelen beginnen op te wegen tegen de nadelen’.

Toen ik dit las, moest ik de formulering even herlezen. Ik moest er zelfs even voor gaan zitten. Want wat wordt eigenlijk bedoeld?

Is het niet al heel lang zonneklaar dat enkel een veralgemeende verplichting, natuurlijk in combinatie met de gekende sanitaire maatregelen, ons uit de impasse zal helpen?

Zonder afbreuk te willen doen aan het werk van motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste, had de invoering van een verplichting al veel eerder een feit moeten zijn.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: