Nieuws  >  Het momentum voor een algemene verplichte covid-vaccinatie is voorbij, wat nu?

Het momentum voor een algemene verplichte covid-vaccinatie is voorbij, wat nu?

Opinie

BRUSSEL 08/02 - Alle 32 ‘experts’ die het parlement had uitgenodigd, hebben hun visie over covid-vaccinatie uiteengezet, inclusief de zogenaamde antivaxxers. De algemene teneur is nu dat het momentum om een veralgemeende verplichting in te voeren voorbij is.

Minister Beke, Vlaams minister van Welzijn, verwoordde het cryptisch in de Zevende Dag op zondag 6 februari : we hebben met die kleurenbarometer nu een gereedschapskoffer, waaruit we ten gepasten tijde de nodige tools zullen uithalen, van zodra dit nodig blijkt. Beke laat uitschijnen dat we voorbereid zijn, voor mocht de storm opnieuw aantrekken. Terzelfdertijd geeft die koffer het gemak om nu wat achterover in de zetel te leunen. Laat het virus nu maar zijn ding doen. Van zodra de cijfers het toelaten, zal de kleurcode wijzigen, en kunnen de bijpassende maatregelen van kracht worden.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: