Nieuws  >  Bedenkingen bij de visie van Raoul Hedebouw (PVDA) over de gezondheidszorg

Bedenkingen bij de visie van Raoul Hedebouw (PVDA) over de gezondheidszorg

Opinie

BRUSSEL 11/02 - Als ik het interview met Raoul Hedebouw, kersverse voorzitter van de PVDA-PTB, lees in de editie van 7 februari in Medisfeer, denk ik spontaan: “Raoul heeft een smoel.” Ik zou hem toch dit advies willen geven: diepe kennis is het begin van alle wijsheid.

Niet toevallig komt Hedebouw nu met zijn versie van de feiten. Vooreerst is daar de aankondiging van minister Vandenbroucke om de ziekenhuissector grondig te hervormen. Daar waar diens voorganger niet verder is geraakt dan wat vrijblijvende plannen op papier, is het de huidige minister menens om er eens serieus met de borstel door te gaan. Daarnaast heeft hij, nu zijn rol in de partij hem toelaat meer macht uit te oefenen, de handen vrij om één en ander in gang te duwen, of althans een poging hiertoe te ondernemen.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Schrijf u gratis in

Om toegang te krijgen tot nationale en internationale medische informatie op al uw schermen.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: