Dossiers  >   Hospital Management  >  Reeks meest gelezen artikelen uit 2020 - Wat baten kaars en bril als de uil niet zien en lezen wil

Reeks meest gelezen artikelen uit 2020 - Wat baten kaars en bril als de uil niet zien en lezen wil

Opinie

BRUSSEL 31/12 - MediQuality publiceert een overzicht van de meest gelezen artikelen uit 2020. In deze reeks staat ook de getuigenis van deze specialist.

BRUSSEL 28/08 - Ik ben met verstomming geslagen als ik zie hoe gemakkelijk een regering kan overhellen naar een zekere vorm van dictatuur. Dat is een verontrustende vaststelling, die noopt tot nadenken.

Ik stel inderdaad vast dat de media en de regeringsleiders, die vaak slecht worden geadviseerd, bewonderenswaardig hun propagandalessen aframmelen en daarbij op advies van de Hoge Gezondheidsraad de angst uitbuiten die werd gecreëerd tijdens de eerste golf, opdat de bevolking hun vrijheidsberovende maatregelen zonder morren zou toepassen.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: