Dossiers  >   Men's health  >  Intiem genot, gezien door een uroloog en een verloskundige (Dr Cosyns, deel 1)

Intiem genot, gezien door een uroloog en een verloskundige (Dr Cosyns, deel 1)

Opinie

BRUSSEL 21/05 - Ik poog in mijn opiniebijdragen onderwerpen aan te snijden over de taalgrens heen. Dat is niet altijd gemakkelijk omdat de actualiteit in beide taalgebieden nogal verschillend kan zijn. Maar dit onderwerp interesseert zeker iedereen.

De digitale kranteditie van De Morgen telt 164 pagina's. Dat is veel. Het is de weekendeditie van 1 mei. Vroeger had ik een digitaal abonnement op La libre en Le Soir maar het werd te veel lectuur en ook te duur. Ik volgde toen op de Belgische voet alles wat men schreef over patiënten(rechten), abortus en euthanasie in het kader van mijn onderzoek en onderwijs. Ik kom uit een familie waar De Standaard en la Libre dagelijks op de eettafel lag en mijn grootvader ruimschoots de tijd nam voor zijn kranten terwijl mijn grootmoeder de opkuis deed.

Wilt u de rest van dit artikel lezen?

Registreer gratis om toegang te krijgen tot de volledige inhoud van MediQuality op al uw schermen

MediQuality biedt haar leden de mogelijkheid hun mening te uiten over actuele en/of medische kwesties. Deze opinies weerspiegelen de persoonlijke mening van hun auteur en vallen onder diens verantwoordelijkheid.

Om veiligheidsredenen is uw browser niet compatibel met onze site

We raden u aan een van de volgende browsers te gebruiken: